Det er i dag bred enighet om at bedrifter og forvaltninger bør være fleksible, omstillingsdyktige og demokratiske. Problemet er snarere hvordan man skaper slike organisasjonsmønstre. I denne boken settes nettopp dette spørsmålet i sentrum. Utgangspunktet er dels de rike erfaringene man har i Skandinavia på dette området, dels de bredt anlagte programmer for arbeidslivsutvikling fra 80-årene. Hvor står vi, og hvor går vi på dette området? For Norge, som i dag har et stort behov for fornyelse og omstilling i arbeidslivet, er dette et nøkkelspørsmål i samfunnsutviklingen.
Forlag Tano Aschehoug
Utgivelsesår 1990