Strategiboken

av (forfatter), Eirik Sjåholm Knudsen (forfatter) og Tor Øyvind Baardsen (forfatter).

Fagbokforlaget 2016 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Strategiboken tar utgangspunkt i to helt fundamentale spørsmål: Hvorfor har noen bedrifter suksess når andre ikke har det, og hvordan kan bedrifter bruke kunnskap om dette til å fatte bedre strategiske beslutninger?
Strategiboken viser hvilke mekanismer som forklarer at prestasjonsforskjeller mellom bedrifter oppstår, hvorfor de i noen tilfeller opprettholdes, mens de i andre tilfeller raskt brytes ned, og, ikke minst, hvordan bedrifter kan bruke denne kunnskapen til å utforme strategier. En strategi utgjør en bedrifts «teori» om hvordan den skal oppnå suksess, og legger føringer på en rekke beslutninger, som hvilke produkter/tjenester bedriften skal levere, hvilke kunder den skal satse på, hvordan den skal vinne disse, hvordan den skal utføre aktivitetene for å vinne dem, og hvilke ressurser den må ha for å kunne gjøre dette. Strategiboken passer for studenter som skal ha en innføring i strategi, for næringslivsfolk som enten ønsker å friske opp igjen strategikunnskaper fra tidligere studier, eller som føler de trenger et påfyll når det kommer til forståelse av forretningsstrategi, og for akademikere som ønsker en innføring i deler av strategifaget de ikke kjenner så godt fra før. Lasse B. Lien (dr.oecon.) er professor i strategi ved Norges Handelshøyskole og leder for Center for Strategy, Organization and Performance (S T O P) ved samme institusjon. Eirik Sjåholm Knudsen(ph.d.) er førsteamanuensis i strategi ved Norges Handelshøyskole og en av grunnleggerne av Center for Strategy, Organization and Performance (S T O P) ved samme institusjon. Tor Øyvind Baardsen er programdirektør for Norges Handelshøyskoles Executive MBA-program i strategisk ledelse, MASTRA.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2016

Format Heftet

ISBN13 9788245017885

EAN 9788245017885

Språk Bokmål

Sider 292

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket