Strategi & verdiskaping i bygg- og anlegg

av (forfatter) og John Peter Alstad (illustratør).

Alstad Rådgivning og forlag . Inkurie.no 2023 Slide bound

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Hvorfor utvikler Bygge- og Anleggsbedriften seg som den gjør? Hvilke utfordringer står den overfor? Hvilke utfordringer og muligheter ligger i bedriftens deltakelse i anbudskonkurranser? Hva skaper konkurransekraft? Hvordan skal du lese entreprenørenes regnskaper og hvilke usikkerheter ligger der? Hva er operasjonell og finansiell risiko i Bygge- og Anleggsbransjen? Hvordan skal du bygge et budsjett i prosjektrelaterte virksomheter? Hvordan skal du måle og følge opp lønnsomheten i prosjekter under utførelse? Hvorfor går entreprenører konkurs og hva kan de gjøre for å unngå det? Denne boken gir gode svar på disse og andre spørsmål knyttet til styring og ledelse av Bygge- og Anleggsbedrifter i Norge.

"Strategi & Verdiskaping i Bygg- og Anlegg" er en tverrfaglig bok som bør være obligatorisk lesning for alle eiere, styremedlemmer, økonomiledere, regnskapsmedarbeidere og prosjektledere i Bygge- og Anleggsbedrifter, samt andre interessenter til bransjen som eksempelvis revisorer, regnskapsførere og bedriftsrådgivere i bank som har entreprenører i sin kundeportefølje.

«Strategi & verdiskaping i Bygg- og Anlegg» omhandler viktige tema innenfor Bygge- og Anleggsbransjen fra et ledelsesperspektiv, basert på forfatterens omfattende erfaring som styreleder, styremedlem, daglig leder og økonomiansvarlig i store og små anleggsbedrifter. I tillegg har forfatteren lang erfaring fra Bank og finans, blant annet som ansvarlig for Spesielengasjement - bankens avdeling for kundeforhold med forhøyet risiko eller mislighold, deltakelse i Kredittkomité og som spesialrådgiver med spesielt fokus på arbeidskapital.

Aktuelle tema som tas opp er likviditet, lønnsomhet, operasjonell og finansiell risiko, strategi og vekst, økonomi og regnskap med en fordypning i periodiseringer av prosjekter under utførelse og løpende avregningsmetode, budsjettering, ressursstyring og konkurser i Bygge- og Anleggsbransjen.

Bokdetaljer

Forlag Alstad Rådgivning og forlag . Inkurie.no

Utgivelsesår 2023

Format Slide bound

ISBN13 9788269356700

EAN 9788269356700

Språk Bokmål

Sider 304

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket