Forlag Vintage
Utgivelsesår 1989
Format Paperback
Jay McInerney var den første fra den New York City-baserte "literary brat pack" (som ble presentert som literaturens nye ansikter i 1987) til å oppnå berømmelse, med sin roman "Bright lights, big city" i 1984. Siden skulle Bret Easton Ellis overskygge McInerney, særlig med sin kontroversielle roman "American Psycho" (1991), der hovedpersonen i "Story of My Life", Allison Poole, også dukker opp. I den neste romanen til Ellis, "Glamorama" (1998), er Poole en av de bærende karakterene. I dag virker det som om McInerney nesten er glemt. Av de rundt 15 bøkene jeg har lest fra "brat pack"-gjengen, synes jeg "Story of My Life" er den mest interessante. Den tar opp temaer som har stor betydning for det moderne mennesket, på en måte som få andre har behandlet like troverdig og elegant. David Foster Wallace er den nærmeste sammenligning jeg klarer å komme på. Story of My Life er sterkt anbefalt for alle som har et nært forhold til amerikansk litteratur og amerikansk kultur, og som er opptatt av temaer som overfladiskhet, underholdning, avhengighet, misbruk og kjedsomhet.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.