Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Dette er en grunnbok for nybegynneren på kjøkkenet, en håndbok for avansert matlaging og et oppslagsverk. Boken inneholder 1500 oppskrifter på norsk tradisjonsmat og retter med inspirasjon fra fremmede himmelstrøk, 1000 fargebilder som viser de ferdige rettene og 500 trinn for trinn-bilder på teknikkene du får bruk for. De fleste oppskriftene kan også tilberedes i mikrobølgeovn. Tidsangivelser viser hvor lang tid du må beregne på å lage retten. Boken har også et eget festkapittel med menyer for enhver anledning, vintips, coctails og longdrinks. Har matleksikon, register og omregningstabell. Appetittleksikonet inneholder opplysninger, anekdoter, innfall og personlige minner om mat. Her får vi vite navnebetydninger, hvordan råvarer og retter er behandlet og tilberedt gjennom tidene m.m. Har litteraturliste.
Omtale fra forlaget
Dette er en grunnbok for nybegynneren på kjøkkenet, en håndbok for avansert matlaging og et oppslagsverk. Boken inneholder 1500 oppskrifter på norsk tradisjonsmat og retter med inspirasjon fra fremmede himmelstrøk, 1000 fargebilder som viser de ferdige rettene og 500 trinn for trinn-bilder på teknikkene du får bruk for. De fleste oppskriftene kan også tilberedes i mikrobølgeovn. Tidsangivelser viser hvor lang tid du må beregne på å lage retten. Boken har også et eget festkapittel med menyer for enhver anledning, vintips, coctails og longdrinks. Har matleksikon, register og omregningstabell. Appetittleksikonet inneholder opplysninger, anekdoter, innfall og personlige minner om mat. Her får vi vite navnebetydninger, hvordan råvarer og retter er behandlet og tilberedt gjennom tidene m.m. Har litteraturliste.
Forlag Gyldendal fakta Kunnskapsforlaget
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9788257315276
EAN 9788257315276
Språk Bokmål
Sider 1040
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket