Tørrdals søster har plassert katten sin, en halvvoksen siameser, i Tørrdals varetekt. Samtidig er guttene på Langåsen opptatt av Himalaya og ekspedisjoner til jordens tak med kulde og avskylige snømenn. Stompa og Bodø foretar en klatreekspedisjon i trappehuset og blir var en katt som ingen vet av - en avskylig snøkatt? Klatreekspedisjonen blir til Redningsaksjon katt, alt hemmelig, selvsagt. Guttene bestemmer seg for å levere katten hos politiet i Stakavik, samtidig med at en desperat Tørrdal innser at han må dra inn til politiet og melde sin katt savnet. Det er duket for en klassisk Stompa-avslutning. I rollene: Lars Nordrum ,Dan Fosse, Sverre Hansen, Johannes Eckhoff, Magne Bleness, Gisle Straume, Arne Lie. Dramatisering og regi: Nils-Reinhardt Christensen.
Forlag Lydbokforlaget
Utgivelsesår 2012
Format CD
Serier Hørespill fra lørdagsbarnetimen Stompa & Co hørespill
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.