Denne publikasjonen inneholder vedlegg VI til forskrift om klassifiering, merking m.v av farlige kjemikalier (av 16. juli 2002), liste over farlige stoffer (Stofflisten). Forskriften ertstatter tidligere regelverk av 1997.
Liste over farlige stoffer, Stofflisten (vedlegg VI til forskrift om klassifisering, merking mv. av farlige kjemikalier) Regelverket skal sikre at brukere av kjemikalier, både arbeidstakere og vanlige forbrukere, får tilstrekkelig informasjon om kjemikalienes farlige egenskaper, slik at de kan ta nødvendige forholdsregler for å forebygge skader og vurdere bruk av mindre farlige kjemikalier. Med farlige kjemikalier menes kjemikalier med helse-, miljø-, brann- og/eller eksplosjonsfarlige egenskaper. Merveriavgift kommer i tillegg.
Forlag Ravn
Utgivelsesår 2003