Skolestyret ved East High har kun råd til å pusse opp enten gymsalen eller auditoriet - ikke begge. Elevene skal ta det tøffe valget ved å stemme på hva de foretrekker. Troy og Wildcatene er gira på å få seg en moderne gymsal, men Sharpay og dramagruppa er like innstilt på å få seg et fabelaktig auditorium. Hvem vinner kampen? Og hvordan vil den politiske kampen påvirke vennskapene?
Forlag Egmont serieforl.
Utgivelsesår 2009
Serie High school musical. Historier fra East High (8)
Omtalt sted USA
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.