Vil du opp på fjellet eller ut i skogen? Ligge i hengekøye, ut på ski, på tur med med familien eller i rullestol? Her finner du motivasjonen til å komme deg til både kjente og ukjente turmål i Steinkjer. Alhusen, Finnkøytklumpen og Abrahamvollen - du har kanskje ikke hørt om dem. Vi har dem like utenfor stuedøra, i vår egen kommune! «Steinkjerturer» forteller deg om stedene, hvordan du kommer dit og hva du møter på din vei. Her får du både nyttige turtips, artig bakgrunnshistorie og gode forslag til hvordan du får oppleve ekte turglede. «Steinkjerturer» er en bruksbok for hele familien. En bok som kan gi rike opplevelser, overraskende oppdagelser og gode minner fra flotte turer i vårt eget nærområde. Og du vil oppleve at Steinkjer kanskje har mange flere - og mer varierte turmål - enn du trodde!
Forlag Embla
Utgivelsesår 2020