Stavgang

Nordic Walking for alle

av (forfatter), Arve Kristiansen (medforfatter), Morten Brun (illustratør) og Johan Brun (illustratør).

Noras Ark 2003 Heftet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren gir en innføring i ulike teknikker innen stavgang og viser hvordan man kan legge opp et treningsprogram. Hun gir oppvarmings- og uttøyningsøvelser, og viser hvordan ulike grupper med ulike behov kan ha glede og nytte av stavgang, for eksempel barn, eldre, gravide og personer med belastningsskader. Med litteraturliste og adresser til stavleverandører.

Omtale fra forlaget

Stavgang eller Nordic Walking er en mosjonsform som blir stadig mer populær her i landet, og med god grunn: Det er noe alle kan gjøre, overalt og uavhengig av formkurver og dyrt utstyr. Stavgang gir effektiv helhetlig trening uten at belastningen på enkelte ledd blir for stor, og kan gi opptil 46 prosent bedre treningseffekt enn vanlig gange. Det er også en sosial mosjonsform, som man gjerne kan utføre sammen med andre. Stavgang er .tidsøkonomisk., fordi aktiviteten verken krever mange forberedelser eller mye tid for at du skal ha utbytte av den. . Ingrid Kristiansen oppdaget stavgang for noen år siden og har blitt en ivrig talskvinne for denne morsomme mosjonsformen, som passer like godt for den topptrente som for mosjonisten. I denne boka gir hun en innføring i forskjellige teknikker og viser deg hvordan du kan legge opp et treningsprogram. Hun gir deg nyttige oppvarmings- og uttøyningsøvelser, og viser hvordan ulike grupper med ulike behov kan ha glede og nytte av stavgang, for eksempel barn, eldre, gravide, personer med belastningsskader, og andre. . Stavgang er fleksibel og lett å tilpasse det nivået du er på: Du tar i så mye du orker, og etter hvert som formen blir bedre, vil du oppdage hittil ukjente muskler, og få en fastere, sprekere og sunnere kropp, i tillegg til at humøret garantert tar seg opp.... .

Bokdetaljer

Forlag Noras Ark

Utgivelsesår 2003

Format Heftet

ISBN13 9788279790273

EAN 9788279790273

Språk Bokmål

Sider 96

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket