En grunnleggende innføring i statsvitenskap. Boka tar opp faget og dets egenart, faghistorie, statsapparatet og offentlig styring, politiske regimer, politiske prosesser og internasjonal politikk, og gir en innføring i den nye teoridiskusjonen og en oppdatering på områder som miljøpolitikk, FN og EU. Med liste over utvalgte oppslagsverk og sak-, emne- og personregister.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1996
ISBN13 9788200225379
EAN 9788200225379
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket40 bokelskere følger dette verket.