Standard for næringsgruppering (SN94) er beregnet for bruk i offisiell norsk statistikk. Hovedformålet er å gi regler og retningslinjer for næringsklassifisering og entydige definisjoner av de statistiske enheter. For å lette bruken av standarden, inneholder heftet en egen del med forklarende tekster til næringskodene og et eget stikkordregister. Engelsk og norsk tekst.
Parallell tittel Standard industrial classification
Forlag Statistisk sentralbyrå
Utgivelsesår 1994
Serie Norges offisielle statistikk. C (182)
Språk Flerspråklig