Ved siden av Lucky Luke er Sprint den serien som har kommet ut med flest album i Norge. Hele 59 utgivelser har det blitt siden debuten i 1973.Dette albumet, laget av parhestene Tome &Janry, ble første gang utgitt på fransk i 1987. Denne gangen er Sprint, hans trofaste følgesvenn Kvikk og det lett sarkastiske ekornet Spip lurt til å reise til New York. Det er mafiabossen Don Cortizone som trenger noen lettlurte "lykkeamuletter" i bandekrigen mot New Yorks kinesertriader. Men der forregner han seg. Sprint og Kvikk har vært ute en vinternatt før, men likevel vikles de inn i gangsterintriger som går Gudfaren-filmene en høy gang. Spennende action, latterlige figurer, sjarmerende hovedpersoner og en handling som stadig tar uventede, latterutløsende vendinger er ingrediensene i Sprint i New York.
Forlag Egmont serieforl.
Utgivelsesår 2012
Serie Sprint (34)
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.