Forfatteren viser gjennom eksempler hvordan foreldre og fagfolk kan hjelpe barn til økt kommunikativ kompetanse og språkutvikling. Han søker å besvare spørsmål om hvordan alvorlige funksjonshemmede barn utvikler språket. Boken henvender seg til studenter og pårørende. Men vernepleier-, førskolelærer-, lærer-, spesialpedagog- og psykologistudenter vil også ha stor nytte av boken. Med litteraturliste.
Forlag Tano Aschehoug
Utgivelsesår 1998
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketmetoder skaper flere problemer enn de løser