Sommerferien er på hell og Mona blir med tante Tine til Steinvika, en liten stasjonsby, for å se til et gammelt hus tanten har arvet. Huset er stort og ligger på et platå. Det er langt og lavt og har to fløyer i vinkel som er bundet sammen av et rundt, treetasjers tårn. De siste årene har huset vært bebodd av en gammel husholderske og sønnen hennes. Leieboerne har for lenge siden fått beskjed om at de må flytte. Stor er forskrekkelsen da Mona og tante Tine kommer fram til huset bare for å oppdage at leieboerne ikke har flyttet ut og ikke har til hensikt å gjøre det med det første heller! Den første natten i det store huset får ikke Mona sove. Hun stiller seg ved vinduet. I mørket ser hun en bil på gårdsplassen og overhører to menn som bærer noe inn i bilen. Mennene hvisker til hverandre at «alt må fjernes» og «det er ikke trygt her lenger …» Hva er det de to mennene driver med? Tømmer de huset for løsøre og innbo? Mona bestemmer seg for å tilkalle de andre sporhundene. Sammen forsøker de å finne ut hva som foregår i huset.
Utgivelsesår 2024
Format Lydfil
ISBN13 9788202851231
EAN 9788202851231
Serie Sporhundene (8)
Genre Politi og detektiver Krim Spenning
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelsker følger dette verket.