Spør Kristin

av (forfatter).

Kabb 2004 Kassett

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Kristin har begynt på ungdomsskolen, og er snart i begivenhetenes sentrum. Hun blir med i redaksjonen til skoleavisa og blir den anonyme skribenten bak spalten Svarpiken. Alt er morsomt i begynnelsen, og det går ikke lenge før ryktene går om at Svarpiken kan løse alle problemer. Kristin tror snart hun er Frøken Ekspert, og leser alle populærpsykologibøker og selvhjelpsbøker hun kommer over, og ser på talkshow på ettermiddagene. Men plutselig blir alt vanskelig idet Kristin går for langt. Etter at hennes ekspertråd nesten koster henne en nær venn, innser Kristin at det ikke alltid finnes enkle svar.

Omtale fra forlaget

Kristin har endelig begynt på ungdomsskolen og det tar ikke lang tid før hun er begivenhetenes sentrum. Hun blir med i redaksjonen til skoleavisa og blir den anonyme skribenten bak spalten: «Svarpiken» Alt er morsomt i begynnelsen. Kristin svarer på spørsmål som «Hva skal jeg gjøre med en hund som spiser opp leksene mine?» Så får Kristin en mer alvorlig forespørsel og gir faktisk gode råd. Det går ikke lenge før ryktene går om at «Svarpiken» kan løse ALLE problemer. Kristin tror snart at hun er Frøken Ekspert, og leser alle populærer psykologibøker og selvhjelpsbøker hun kommer over og ser på talkshows på ettermiddagene. Men plutselig blir alt vanskelig idet Kristin går for langt. Etter at hennes «ekspertråd» nesten koster henne en nær venn, innser Kristin at det ikke alltid finnes enkle svar. Nancy Rue har jobbet som lærer, ungdomsleder og med teater. Hun har skrevet hundrevis av noveller og artikler til ungdomsblader om mer enn 50 bøker for ungdom. Nancy har en voksen datter og lever med ektemannen i Lebanon, Tennessee i USA.

Bokdetaljer

Forlag Kabb

Utgivelsesår 2004

Format Kassett

ISBN13 9788278849354

EAN 9788278849354

Serie Kristin-serien

Genre Religiøs litteratur

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket