Bok 2 i grøssertrilogien til Anne Elvedal! Som den eneste levende har Billie kastet seg om bord i spøkelsestoget på vei mot Endestasjonen. Hun må få tak i vennen Rasmus og advare ham om at det er en blindpassasjer på toget, en ansiktsløs som vil spise de dødes sjeler. Men hvor er Rasmus? Hvem eier glassøyet som Billie finner i den bakerste vogna? Hvor kommer den kalde vinden som hvisker navnet hennes fra? Og vil Billie overleve den farefulle reisen med et tog som frakter døde passasjerer til siste stoppested? Spøkelsestoget er andre bok i den spennende serien om Billie og Rasmus. Perfekt for deg som liker mysterier og skumle grøss! Anne Elvedal er en etablert manusforfatter for film og tv. Første bok i Spøkelsesserien mottok strålende kritikker og terningkast fem og seks med utsagn som «mareritt og grining er nesten garantert».
Utgivelsesår 2025
ISBN13 9788202846367
EAN 9788202846367
Serie Spøkelsesstasjonen (2)
Språk Norsk bokmål
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.