Splinten

av (forfatter).

Norske bøker 2011 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Hennie og Richard er på seiltur langs Sveriges vestkyst. Det de ikke vet er at blindpassasjeren Mai gjemmer seg om bord i seilbåten deres, Splinten.

Omtale fra forlaget

Hun skrek om hjelp så høyt hun kunne, selv om hun visste det var fåfengt å bruke kreftene på å rope i den ulende stormen. Øynene rant hele tiden fulle av sjøvannspruten og regnvannet, så hun kunne nesten ikke se, og hun klamret seg til det glatte, kalde roret med stive fingre i et krampaktig grep. Plutselig gikk et rykk gjennom skroget. De hadde gått på! Roret ristet i hendene hennes. Hun skrek igjen i full skrekk for det som skjedde under henne. Sjøene slo hele tiden inn i sittebrønnen, og hele båten ristet og slo. Hun prøvde av alle krefter å rette opp båten etter den siste store bølgen. Hun kjente hvordan kjølen skurte langs steinene og plutselig slapp igjen og den ville ferden fortsatte. Var Richard fortsatt med? Hang han fortsatt i linen? Han måtte ha gått over bord! Var han i live? Hun ropte igjen av alle krefter på hjelp, på Gud, på Richard og på alle havets makter... Splinten er en medrivende fortelling om gleder og farer ved å tro på kjærligheten og medmenneskeligheten. Handlingen utspiller seg på Sveriges vestkyst, i det populære og vekslende landskapet i Bohuslän

Bokdetaljer

Forlag Norske bøker

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9788281121973

EAN 9788281121973

Genre Spenning

Omtalt sted Sverige

Språk Bokmål

Sider 255

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket