Det er moro å spare når du samtidig kan bruke penger på det du har lyst til! Tar du pengevalg basert på innsikt og ikke frykt, tøyler forbruket og ser på hva familien eier med nye pengeøyne, kan det som står øverst på ønskelista bli virkelig. Spareglede handler om å skape balanse mellom sparing, forbruk, bærekraft og livskvalitet. Og om å lære barna sunt pengevett. En trygg familieøkonomi styrker trivselen og samholdet; boka er full av eksempler fra forfatterens egen hverdag. Kontosparing, aksjesparing og investering: Spareglede tar deg gjennom de tre klassikerne, men lærer deg først og fremst mindre opplagte sparemåter. Spareglede strutter av praktiske råd for hvordan du øker innskuddet på flere kontoer enn sparekontoen. Ikke minst den for glede og god nattesøvn. Anne Berit Grostad driver instagramprofilen, podkasten og medlemsportalen Spareglede, om privatøkonomi og psykisk helse, der hun hjelper foreldre med å oppnå økt mentalt overskudd og lavere økonomiske skuldre.
Utgivelsesår 2022
ISBN13 9788202730178
EAN 9788202730178
En god og grundig bok om familieøkonomi som også handler mye om sunne verdier og bærekraft.