Den første delen av boken gir deg råd om sjekk av lønns- og trekkoppgaver og selvangivelse. Så tar forfatteren for seg selvangivelsen post for post, med konkrete tips om fradrag og økonomi tilpasset hver enkelt post. I den siste delen av boken får leseren en grundigere innføring i sentrale skattespørsmål, som for eksempel BSU og salg og utleie av bolig. Til slutt i boken gis svar på noen vanlige spørsmål om selvangivelse, i tillegg til en del tall og fakta i forbindelse med skatt. Har register.
Forfatter Hallgeir Kvadsheim, en av våre fremste skatteeksperter, er ansvarlig for Dagbladets satsing på personlig økonomi, og har ti års erfaring som rådgiver. Han guider leseren på en forståelig måte gjennom selvangivelsen fra post til post, og gir en mengde tips og råd om smarte fradrag, skattehull og skattefeller. Sentrale skattetemaer, som f.eks. BSU og salg og utleie av bolig, blir grundig behandlet. God skattejakt!
Forlag Boksenteret
Utgivelsesår 2006