Spanish food and cooking

av (forfatter) og Nicki Dowey (illustratør).

Lorenz Books 2003 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Explore the history of the Spanish cuisine and discover the many traditional dishes and regional specialities from classic Paella and Potato Tortilla to Spinach Empanadillas and Spiced duck with pears. From celebrational feasts to everyday family dinners and tapas, you are guided through every aspect of traditional Spanish food and cooking. With index.

Omtale fra forlaget

Explore the history of the Spanish cuisine and discover the many traditional dishes and regional specialities from classic Paella and Potato Tortilla to Spinach Empanadillas and Spiced duck with pears. From celebrational feasts to everyday family dinners and tapas, you are guided through every aspect of traditional Spanish food and cooking. With index.

Bokdetaljer

Forlag Lorenz Books

Utgivelsesår 2003

Format Innbundet

ISBN13 9780754813019

EAN 9780754813019

Omtalt sted Spania

Språk Engelsk

Sider 256

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket