Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Explore the history of the Spanish cuisine and discover the many traditional dishes and regional specialities from classic Paella and Potato Tortilla to Spinach Empanadillas and Spiced duck with pears. From celebrational feasts to everyday family dinners and tapas, you are guided through every aspect of traditional Spanish food and cooking. With index.
Omtale fra forlaget
Explore the history of the Spanish cuisine and discover the many traditional dishes and regional specialities from classic Paella and Potato Tortilla to Spinach Empanadillas and Spiced duck with pears. From celebrational feasts to everyday family dinners and tapas, you are guided through every aspect of traditional Spanish food and cooking. With index.
Forlag Lorenz Books
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9780754813019
EAN 9780754813019
Omtalt sted Spania
Språk Engelsk
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket