Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka forteller om land og folk i de forskjellige delene av Spania, og inneholder en mengde oppskrifter på retter av ris, egg og grønnsaker, fisk og sjømat, kjøtt og fugl, samt supper og gryteretter, desserter og bakverk. Med trinn-for-trinn forklaringer, ordliste og oppskriftregister. Illustrert
Omtale fra forlaget
Boka forteller om land og folk i de forskjellige delene av Spania, og inneholder en mengde oppskrifter på retter av ris, egg og grønnsaker, fisk og sjømat, kjøtt og fugl, samt supper og gryteretter, desserter og bakverk. Med trinn-for-trinn forklaringer, ordliste og oppskriftregister. Illustrert
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 1995
Format Innbundet
ISBN13 9788202153472
EAN 9788202153472
Serie Cappelens internasjonale kjøkken
Omtalt sted Spania
Språk Bokmål
Sider 144
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket