Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kokeboka inneholder 120 oppskrifter på supper, forretter, hovedretter, vegetarretter og desserter. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Soups#11;A Complete Step-By-Step Collection of Delicious Soup Recipes
Soups come in a variety of forms and flavours, from a light consummé to a hearty winter's stew. There is a soup for any time of the year, whether it be served hot or cold. This cookbook has collected 120 recipes from around the world, using a variety of ingredients and cooking methods. The flavours and textures incorporated are vast and unusual, from a Spinach Soup and Curried Courgette Soup to Aubergine (eggplant) Soup and Chunky Chicken, Corn & Bean Soup. You will always be able to find a recipe that will excite your taste buds and introduce new flavours.
All of the recipes are easy to follow, with step-by-step instructions and full-colour illustrations to help you prepare each dish. Beautifully designed and produced Soups provides a wealth of ideas and recipes for a medley of mouth-watering dishes.
. 120 delicious soup recipes plus creative variations#11;. Comprehensive range of soups that use vegetables, fish, pulses or meat as the main ingredients #11;. Practical, illustrated step-by-step instructions#11;. Superb full-page photographs of every recipe
Forlag Parragon
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9780752535227
EAN 9780752535227
Serie What's cooking
Språk Engelsk
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket