Sosialfag i barne- og ungdomsarbeiderfaget

Gyldendal 2000 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boka hos ark.no

Boka handler om møter mellom mennesker . i hverdagen, på skolen, på arbeids plassen og i samfunnet ellers. Sosialfaget har en tverrfaglig tilnærming. En rekke situasjonsbeskrivelser gir elevene et innblikk i det arbeidslivet de skal ut i som lærlinger og senere som fagarbeidere. Boka dekker målene i sosialfaget, modul 1, og handler om møtet mellom mennesker, i hverdagen, skolen, på arbeidsplassen og i samfunnet ellers. En rekke situasjonsbeskrivelser gir elevene innblikk i det arbeidslivet de skal ut i som lærlinger og senere som fagarbeidere. Eksemplene gir elevene muligheter til å kombinere egne erfaringer med ny kunnskap. Aktiv observasjon og refleksjon er viktige ferdigheter som vektlegges ved å knytte teori til mange praktiske eksempler som elevene kan kjenne seg igjen i. " Sosialfaget og elevenes eget arbeid" oppsummerer det viktigste stoffet i hvert kapittel og peker på en praktisk anvendelse av faget. Problembasert læring som metode, introduseres i starten av boka. Oppgavene er varierte og trekker inn bruk av Internett, både som arbeidsmetode og for ytterligere informasjonssøking.

Utgivelsesår 2000

ISBN13 9788200424697

EAN 9788200424697

1 bokelsker følger dette verket.