Sosial-entreprenøren

agent med rett til å endre

av (forfatter).

Kolofon 2007 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken presenterer teori og prinsipper om sosialt entreprenørskap. Det vises til en rekke ledende sosiale entreprenører og deres praktiske håndtering av relevante problemstillinger i det sosiale entreprenørskap. English summary.

Omtale fra forlaget

Sentralt dirigert sosial omsorg når ikke alltid frem til alle og passer heller ikke alle individer og grupper av befolkningen. Ulike tider krever ulike løsninger for produksjon, finansiering og distribusjon av sosial omsorg og man kan ikke forvente at bare en type løsning er gangbar. Både behovet og mulighetene for private initiativtakere i den sosiale sektor varierer over tid. Apparatet fra industrisamfunnet endres og brytes ned. Overgangen til tjenestesamfunnet krever sin løsning. Sosialt entreprenørskap handler om å bryte fastlagte vaner og mønstre av tradisjonell karakter og gjennom innovative handlinger finne unike løsninger på komplekse problemer i den hensikt at endring skal bidra til å gjøre tilværelsen bedre. Sosialt entreprenørskap kompletterer og fornyer velferdsstaten. Endringsagentene er drivkraften i transformasjonen. Sosialt entreprenørskap er antatt å være den hurtigst voksende næringssektor i USA i vårt århundre. Samtidig er sosialt entreprenørskap svært lite omtalt i skandinavisk sammenheng. Denne bok presenterer teori og prinsipper om sosialt entreprenørskap. Det vises til en rekke ledende sosiale entreprenører og deres praktiske håndtering av relevante problemstillinger i det sosiale entreprenørskap. Boken er en viktig kilde til informasjon for den som er engasjert i problemstillinger knyttet til finansiering, produksjon og fordeling av sosial omsorg, translasjon og etablering av nye næringsvirksomheter i den sosiale sektor.

Bokdetaljer

Forlag Kolofon

Utgivelsesår 2007

Format Heftet

ISBN13 9788230003381

EAN 9788230003381

Språk Bokmål Flerspråklig Engelsk

Sider 171

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket