CDen inneholder 26 vinnersanger fra TV-programmet Julemorgens store sangtekstkonkurranse for barn årene 2002 og 2003. Temaene for sangene er reiser og magi.
Soria Moria, er en variert samling med hele 26 sanger skrevet av Julemorgens unge seere - et fantastisk resultat av en fortløpende sangtekst-konkurranse. Program-lederne Nissa Nyberget og Elisabeth Lindland har hele tiden oppmuntret til sangglede og kreativitet, og har til sammen fått inn over 5500 sangtekster fra barn over hele landet. Vinnerne av konkurransen fra 2002 og 2003, med tema reiser og magi, presenteres her på Soria Moria. Alle sangene er komponert, arrangert og produsert av Nissa Nyberget, men kanskje det mest imponerende er den skyhøye kvaliteten på tekstene. Her har barn i alderen 8-15 briljert med morsomme og underfundige betraktninger på temaene.
Forlag Barneselskapet
Utgivelsesår 2004