Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder informasjon om de vanligste norske matsoppene, fra kantarell og kremler til sjampinjong og matblekksopp. I tillegg har den tips til og råd om utstyr, rensing, tørking, oppbevaring og tillaging. Har register.
Omtale fra forlaget
Hva får vi dersom vi sender en mesterkokk med soppdilla, en verdenskjent fotograf og en soppekspert som også er forfatter på tur ut i et vestlandsk fjordlandskap? Jo, vi får en aldeles praktfull soppkokebok. De norske skogene bugner av sopp, og her får du et vell av informasjon og inspirasjon til hvordan du kan utnytte dem i matlagingen. Både praktiske opplysninger om bestemmelse av matsoppene, tips om rensing og tillaging, og ikke minst en rekke oppskrifter med forslag til vinfølge som får fram de beste smakene i denne vidunderlige råvaren. Dessuten vil du oppdage at hver eneste sopp i seg selv en vakker skulptur, og den fuktige skogbunnen er galleriet der de alle er utstilt. Velkommen til et sanselig rike av lys og smak!
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2006
Format Heftet
ISBN13 9788205362161
EAN 9788205362161
Språk Bokmål
Sider 224
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket