Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka tar for seg sopp som råvare, og inneholder oppskrifter for 18 av våre beste matsopper. Boka inneholder også tips til sanking, rensing, oppbevaring og steking av sopp. Har register.
Omtale fra forlaget
Norsk natur er full av smaksrike og spennende sopper som kan gjøre et enkelt måltid til en fest. Enten du fyller soppkurven med milde kremler eller kraftige steinsopper eller ganske alminnelige traktkantareller - i denne boka vil du finne 80 oppskrifter på nye, spennende og helt trygge soppretter og hvordan du bør tilberede dem. Boka inneholder også tips om rensing og konservering av sopp, samt alt annet du trenger å vite etter at du har fått soppen i hus. Den sikre veien til et godt soppmåltid! Sammen med SOPP-Håndboka utgjør denne boka et komplett verk om sopp for alle soppelskere. Magnus Sjøberg er anerkjent kokk, har drevet fiskeforretning og er forfatter. Baard Næss er en av landets fremst mat- og naturfotografer med flere priser og TV-dokumentarer. I 2009 ga de sammen ut den prisbelønte kokeboka; Mat fra skogen.
Forlag Tun
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788252933482
EAN 9788252933482
Språk Bokmål
Sider 218
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket