Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka presenterer 120 av de viktigste soppene i Norge, både spiselige og ikke-spiselige, med bilder av hver sopp, og informasjon om hvor de finnes. Den er beregnet på både nybegynnere og de noe mer viderekomne, og dekker også pensum for soppsakkyndige. Har ordforklaringer og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
En komplett håndbok for alle soppelskere! SOPP-håndboka er den perfekte soppbok for nybegynnere og den noe viderekomne soppentusiast. Her finner du alt du behøver av kunnskap for å kunne dra på sopptur. -De 120 viktigste soppene i Norge (matsopper, giftige sopper, farlige "dobbeltgjengere" og de vanligste ikke-spiselige sopper) -Dekker pensum for soppsakkyndige -Oversikt over hvilke sopper du kan finne forskjellige steder i skog og mark. -Gode foto av alle de 120 soppartene. Bildene er tatt på soppenes voksested og viser både unge og gamle eksemplarer av soppen. SOPP-håndboka danner sammen med SOPP-kokeboka et komplett tilbud til soppelskeren. Forfatteren Per Marstad har vært næringsmiddelinspektør med sopp som hobby siden 1972. Han har vært leder i Tønsberg Soppforening og har gitt ut flere bøker om sopp de siste åra.
Forlag Tun
Utgivelsesår 2011
Format Heftet
ISBN13 9788252933383
EAN 9788252933383
Språk Bokmål
Sider 200
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket