Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Første del av boka tar for seg ti forskjellige sopper og deres kjennetegn og voksested. Andre del gir tips til hvordan soppen kan brukes på kjøkkenet. Oppskriftene er vist med bilder.
Omtale fra forlaget
Denne soppboken får plass i lommen og favner hele soppgleden fra tur til gryte. Vakre og instruktive bilder gjør deg kjent med ti soppslag som det er lett å bli trygg på: Kantarell, blek og rødgul piggsopp, rødskrubb, steinsopp, matriske, kremler, matblekksopp, fåresopp, rimsopp og traktkantarell. Boken gir også veiledning om typiske vokseplasser for de forskjellige soppslagene. Du får dessuten idéer og oppskrifter til varierte måter å tilberede dem på . fra supper og stuinger, paier og piroger til syltekrukker og luftige suffléer.
Forlag Boksenteret
Utgivelsesår 2007
Format Spiral
ISBN13 9788276834437
EAN 9788276834437
Språk Bokmål
Sider 64
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket