Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken består av de to bøkene Mat om bord (2004) og Mat på hytta (2007). Kokeboken inneholder sommerinspirerte oppskrifter tilpasset til dels enkle forhold. Det er lagt vekt på enkle oppskrifter, og at råvarene skal være lett tilgjengelige og tåle lagring.
Omtale fra forlaget
I Sommermat er de to kokebøkene Mat ombord og Mat på hytta slått sammen til en ny utgave med sommerinspirerte oppskrifter tilpasset til dels enkle forhold. Kokk Anders Jahrmann har lagt vekt på å kombinere det kreative med det tradisjonelle, og viser at et beskjedent utstyrt kjøkken ikke står i veien for å lage god mat. Rettene skal være enkle å tilberede, og råvarene skal være lett tilgjengelige og tåle lagring. Resultatet er en bok full av oppskrifter tilpasset ulike omgivelser, gode råd og smakfulle bilder som vil friste og inspirere til kokkelering på late sommerdager. Her er også tips og triks som garantert vil gjøre deg til vennekretsens foretrukne sommervert. Se frem til hyggelige og spennende matopplevelser i båten, peiskroken, på brygga eller i hytteveggen.
Forlag Vega forlag
Utgivelsesår 2010
Format Innbundet
ISBN13 9788282111300
EAN 9788282111300
Språk Bokmål
Sider 106
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket