Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Med oppskrifter på salater, supper, forretter, småretter, retter av fisk, skalldyr og kjøtt, desserter, kaker, brød, sauser, marinader og dressinger. Flere av rettene er komponert slik at de egner seg til piknik. Har register.
Omtale fra forlaget
70 enkle og fristende oppskrifter på alt hva sommeren kan by på. Dette er sommerens kokebok, med alt årstiden har å by på av gode ting. Lyset, fargene, de friske gode ingrediensene og den gode maten vi gleder oss slik over, er tatt godt vare på av trekløveret som har skapt boken. Og maten de serverer er lett, frisk og smakfull.I samme serie: Vintermat.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2000
Format Heftet
ISBN13 9788205271678
EAN 9788205271678
Språk Bokmål
Sider 160
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket