Sommerfuglmannen

av (oversetter).

Egmont Kids Media 2019 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Denne Fantomet-boka er en innholdsrik, variert og fargesprakende samling med Fantomet-historier, fra fjern og nær. Blant annet har vi på sensasjonelt vis fått publisere historien «Fantomets masker». Denne delvis norskproduserte historien med handling fra Bergen, som er en historie få har hatt muligheten til å lese, til nå! I tillegg kan du lese om hvordan det hele kom i stand, fortalt av manusforfatteren selv, Arild Wærness.

I historien «Fantomets masker» bringer en halvt norsk bekjent og hans interesse for afrikansk kultur Fantomet til Bergen. Her møter han ingen ringere enn Varg Veum! I den amerikanske avishistorien «Rotta må dø!» hjelper Fantomet en fange UT av Boomsby-fengselet, noe som må sies å høre til sjeldenhetene. Men han har sine grunner. Sommerfuglmannen i historien ved samme navn er en råbarket og farlig kriminell. Men én svakhet har han - en altoppslukende interesse for sommerfugler! «Skjebnegropen» er en beretning om Singh-piratenes grusomheter. Som de gamle romerne lar de seg underholde av dramatiske kamper mellom sine slaver og livsfarlige dyr.

Innhold:
Sommerfuglmannen «Fjärilsmannen», Reimerthi/Spadari (2017) | Rotta må dø! «The Rat Must Die», DePaul/Weigel, søndagssider (8/10-17-11/11-18) | Skjebnegropen «Ödesgropen», Karlstrom & Carling / Ruiz & Martinez (2019) | Fantomets masker «Masks of the Phantom», Wærness/Collins (2019)

Bokdetaljer

Forlag Egmont Kids Media

Utgivelsesår 2019

Format Heftet

ISBN13 9788242964540

EAN 9788242964540

Serie Nye Fantomet historier (1)

Språk Bokmål

Sider 128

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket