Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne kokeboka er det tre regler som gjelder: få forberedelser, færrest mulig ingredienser og enklest mulig tilberedning. Maten kan nytes ute eller inne, og har tilbehør som passer til nesten alt. Har register.
Omtale fra forlaget
Lær deg å lage god mat med minst mulig innsats, færrest mulig ingredienser, enklest mulig tilberedning. Glem ambisiøs matlaging, jålete råvarer og lange oppskrifter.Lær deg å lage god mat med minst mulig innsats, færrest mulig ingredienser, enklest mulig tilberedning.Sommer byr på et stort utvalg middager som passer både ute og inne .; og med tilbehør som passer til nesten hva som helst, når som helst.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788205362260
EAN 9788205362260
Serie Godt norsk fra Gyldendal
Språk Bokmål
Sider 183
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket