Sommer og kjærlighet

av (forfatter), Kaylee Baldwin (forfatter), Annette Lyon (forfatter), Jennifer Moore (forfatter), Shannon Guymon (forfatter), Sarah M. Eden (forfatter), Lars-Toralf Storstrand (oversetter) og Belinda Skog (oppleser).

Cappelen Damm 2023 Lydfil

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

I den søte fortellingen FOR GODT TIL Å VÆRE SANT bruker Gwen jobben som bryllupsfotograf til å komme over et knust hjerte. Når Jack ber henne ut, er hun i tvil om hun orker å date igjen. FISKETUR er en sjarmerende historie hvor Claire prøver å overtale faren sin til å slutte i jobben og flytte hjem til henne. Men det er før hun møter farens businesspartner! I novellen MØTE PÅ PIREN er den unge enken Alexandria på vei til Stillehavet for å spre asken etter sin avdøde ektemann. Reisen blir mer innholdsrik enn hun kunne forestille seg. Vi møter den populære forfatteren Anne Marie i novellen HELTEKVADET. På et talkshow møter hun plutselig sin første kjæreste – mannen som har inspirert henne til all romantikken hun skriver om … I novellen BLI HOS MEG flytter Jolie til Los Angeles for å ta en sommerjobb som barnepike. Hun blir hentet av familiens sjåfør, og Jolie lurer på om alle mennene i L.A. er like kjekke som ham. Til slutt, i den herlige kortromanen ET STED JEG KAN KALLE HJEMME, blir vi kjent med eiendomsmegleren Ada. Hun får i oppdrag å finne en bolig til Craig og hans lille sønn. Men Craig er ikke fornøyd før det også flytter inn en kvinne …

Utgivelsesår 2023

Format Lydfil

ISBN13 9788202798123

EAN 9788202798123

Serie 6 i 1

Genre Romantikk

1 bokelsker følger dette verket.