Miniserie: Blossom Street (6)
I Blossom Street møtes gamle venner . og nye .
Livet og strikking. Begge deler handler om begynnelsen - og slutten. Lydia tilbyr derfor et kurs som hun kaller "Strikk deg fri" i sin forretning i Blossom Street. Kurset henvender seg til dem som vil slutte med noe - eller noen! - og begynne på en ny fase i livet.
Den første som melder seg på, er Phoebe, som forsøker å komme over en mann. Alix og hennes mann vil ha barn, noe som betyr at hun må slutte å røyke. Og Bryan må lære seg å håndtere det stresset det er å lede familiebedriften.
Og så er det Anne Marie. Hun og adoptivdatteren Ellen har endelig fått et harmonisk liv sammen, da en fremmed dukker opp og begynner å stille spørsmål ...
Samtidig får Lydia og hennes mann hendene fulle da de uventet blir fosterforeldre til en tverr og trassig tolvåring.
Men når livet - og maskene - roter seg til, er det godt at vennene alltid stiller opp!
Forlag Harlequin HarperCollins Nordic
Utgivelsesår 2014
Serier Magiske øyeblikk Blossom street (6)
Genre Romantikk