Sommer

de fire årstidene

av (forfatter) og Sara Johannessen Meek (foto).

Cappelen Damm 2025 Innbundet

Ingen bokelsker følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos ark.no

Sommer er den den første boken i en ny serie hvor kokk og matformidler Lise Finckenhagen hyller årstidene. Her får du oppskrifter til små og store anledninger, laget med norskproduserte råvarer. Du får deilig mat til grill og uteliv, alt fra stekt småmakrell med rømmesaus og nypoteter, til grillet kylling og den beste hvite pizzaen. Det blir oppskrifter for varme dager hvor du bare vil ha noe lett, fresht og raskt. Aspargessalat, gulrothummus, bakt purre og åpen lasange. Trøstemat for regnværsdager er også helt nødvendig i den norske sommeren. En deilig kremet fiskesuppe, smørstekt kantarelltoast, snitzel av glad gris og en lekker tarte flambee. Det er også oppskrifter med sommerbærene og alt annet du kan plukke med deg på din sti. Rabarbrasuppe, hylleblomstsirup og tilslørte plommer. Og sist, men ikke minst - maten til sommerens festlige lag, med juliribbe, bursdagskake for sommerbarn og en lekker helgrillet piggvar. Og mye, mye mer. Totalt 56 helt nye oppskrifter fra hele Norges kokke-Lise! Sommeren har aldri smakt bedre!

Utgivelsesår 2025

ISBN13 9788202800505

EAN 9788202800505

0 bokelsker følger dette verket.