Honoria Smythe-Smith, den yngste datteren til den eldste sønnen til greven av Winstead, spiller fiolin i familiens musikalske kvartett. Hun er fullstendig klar over at de låter grusomt. Faktisk innrømmer hun gladelig (til søskenbarna sine) at hun sannsynlig er den verste musikeren av dem alle. I stedet for å skjemmes, velger hun heller å le av det hele. Marcus Holroyd er bestevennen til Honorias bror Daniel, som lever i eksil utenlands. Han har lovet å holde et øye med Honoria, og tar oppgaven svært seriøst. Men han får hendene fulle når Honoria setter kursen mot Cambridge med ett mål for øyet: Å bli gift innen slutten av sesongen. Hun har sett seg ut den eneste ugifte i familien Bridgerton, som knapt er tørr bak ørene. Når fremstøtene hennes blir avvist, gjenstår det å se: Kan Marcus stjele hjertet hennes i tide til familiens årlige musikkaften?
Utgivelsesår 2023
ISBN13 9788205587014
EAN 9788205587014
Serie Smythe-Smith-kvartetten (1)
Genre Romantikk Historisk litteratur
Omtalt tid 1800-1850
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket8 bokelskere følger dette verket.