Lykken er stor da Karen sier ja til sin kjære Rolf, og hele familien og alle deres venner er med på bryllupsfeiringen. Stemningen rundt bordet var lystig og uformell. Det ble skålt i vin og øl, og snakket og sunget og talt til ære for brudeparet. Som den siste taleren avsluttet Lilly med et spørsmål som hun nok ikke var alene om å gruble på. – Når skal vi få vite mer om de nye planene deres? Karen og Rolf smilte samstemmig og hemmelighetsfullt. – Vi venter et par timer til.
Utgivelsesår 2023
Format Lydfil
ISBN13 9788202772062
EAN 9788202772062
Serie Nordlys (13)
Genre Romantikk
Omtalt tid 1970-1979
En hjertevarm serie med familiedrama og hverdagsgleder. Man blir godt kjent med familien Sørensen og de problemer de roter seg bort i. Hemmelighetene man aner ligger å bobler under overflaten gir et driv til å lese videre og videre. Miljøene er godt beskrevet, og særs spennende å lese om konfliktene i Nord-Irland/England og Øst-Tyskland/Vest-Tyskland. Skogkatten David og Annine er nok de som jeg ble gladest i.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket9 bokelskere følger dette verket.