Omtale fra forlaget
Suksessforfatterne Gunn-Karin Sakariassen og Hege Hasler Barhaughøgda utgir ny kokebok med det gode søte for deg som vil leve sukkerfritt. Oppskriftene er - diabetesvennlige - lavkarbovennlige - mage- og tarmvennlige - glutenfri og med melkefrie alternativer Du finner søte småretter – men også noen salte – kaker og boller, desserter, godterier, konfekt og drikke. Det er en egen seksjon med oppskrifter på lekker sukkerfri kakepynt, og de beste kakene og godteriene til jul og påske. Og selvsagt en mengde gode råd og lure triks! Her er noe av alt det deilige du kan lage: Kosevafler, kanelsnurrer, smuldrepai med fersken og pekannøtter, gelekake, multeparfait med nøttekrokan, havrepai med kokosfløte og rips, pepperkaker, hjemmelaget marsipan, påskescones med sitronkrem, sjokoladekjeks, lakriskarameller, stripete pikekyss med vanilje, kaffe med krydder og julesmoothie. Bedre enn dette blir det ikke!
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2020
Format Innbundet
ISBN13 9788202622756
EAN 9788202622756
Språk Bokmål
Sider 166
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket