Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne boken viser forfatteren hvordan man kan lage lekre retter uten å måtte ty til profesjonelt kjøkkenutstyr og kompliserte prosedyrer, kun gode råvarer. Trinn-for-trinn-forklaringer gjør det enkelt å følge oppskriftene. Med oppskriftregister.
Omtale fra forlaget
I denne boken viser forfatteren hvordan man kan lage lekre retter uten å måtte ty til profesjonelt kjøkkenutstyr og kompliserte prosedyrer, kun gode råvarer. Trinn-for-trinn-forklaringer gjør det enkelt å følge oppskriftene. Med oppskriftregister.
Forlag Exlibriz
Utgivelsesår 2009
Format Innbundet
ISBN13 9788281731868
EAN 9788281731868
Språk Bokmål
Sider 239
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket