Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder oppskrifter på ting som er søtt. Det kan være søtt med bær, søtt med frukt, søtt og kaldt, søtt og mykt eller søtt med sjokolade. Sammen med oppskriftene gis det tips om drikke som passer til. Har stikkordregister
Omtale fra forlaget
Iskrem - sjokoladekake - dessert . Her er det søte hovedsaken. Det kan være Søtt med bær, Søtt med frukt, Søtt og kaldt, Søtt og mykt eller Søtt med sjokolade. Nettopp sjokoladen har fått en spesiell plass både som dessert, kake og ikke minst pynt. Sjokoladen har mange spennende muligheter. Kaken får vinen til å synge, sies det, og kanskje løftes desserten noen ekstre hakk når vi får den riktige vinen til. Sammen med oppskriftene serveres det tips om drikke som passer til. Nina Sjøen er konditor som har vært på kokkelandslaget i mange år og har vært med og skaffet Norge medaljer i Kokke-Olympiaden. Hun har også arbeidet i Singapore, New York, London og på restauranten Bagatelle i Oslo. En kunstner i sitt fag som øser generøst av sin kunnskap. Det er oppskrifter for den som bare liker å lage mat og for den erfarne kokk. SØTT legger til rette for den helt store dessertopplevelsen.
Forlag Messel forlag
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9788276310580
EAN 9788276310580
Språk Bokmål
Sider 145
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket