Søte hevn

av (forfatter), Joke De Vloed (forfatter) og Heidi Bern (oversetter).

Leo forl. 2011 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Da den underlige Hester begynner i klassen deres, vet Stefanie med én gang at hun ikke liker henne. Klassen skal sette opp Antigone sammen med en kjekk, ung lærerstudent i praksis. Stefanie vil gjerne ha rollen, men da Hester utmerker seg som den beste til rollen, føler Stefanie raseri, sjalusi og en sterk trang til å hevne seg.

Omtale fra forlaget

Vakre og viljesterke Stefanie er klassens ubestridte dronning i siste år på ungdomsskolen. Helt uventet får de en ny jente i klassen, Hester. Hun ser underlig ut, og oppfører seg enda rarere. Hvorfor kommer hun hit, midt i skoleåret? Hvorfor er hun så avvisende? Hvorfor tåler hun verken å se eller høre om blod? Stefanie skjønner seg ikke på den nye jenta i klassen, men én ting er hun helt sikker på: hun liker henne ikke. Da de får en ung lærerstudent i praksis som skal overta klassen i språk og litteratur, går alt fra galt til verre. Stefanies sjalusi og raseri vokser til et ønske om å smake den søte hevn. Men Hester er mer sårbar enn Stefanie aner, og trangen til å hevne seg kommer helt ut av kontroll. Søte hevn er en både sjokkerende, dramatisk, mystisk og spennende roman. Den handler om sterke følelser, ensomhet og fortvilelse, men også nytt håp og kjærlighet som kan oppstå hvor du minst venter det. "Personene i denne boken blir så sterkt skildret at realismen blir helt skremmende. Det er en spennende og fascinerende roman, som setter følelser i fokus i en følelseskald verden." - Mik Ghys, Pluizuit

Bokdetaljer

Forlag Leo forl.

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9788292554128

EAN 9788292554128

Omtalt sted Belgia

Språk Bokmål

Sider 127

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket