Omtale fra forlaget
Er du glad i å bake? Har du lyst til å by på søt bakst som alle vil elske? I denne inspirerende boka deler bakedronning Elin Vatnar Nilsen sin suverene grunn- oppskrift på søt gjærdeig. Utfra denne viser hun hvordan du kan du lage over 60 ulike bakverk, fra saftige kringler og knasende sprø kanelsnurrer, til verdens beste hvetestenger og skolebrød. Dette er en fristende bakebok full av gode ideer, smarte tips og enkle trinn for trinn-bilder, som gjør det lett å lykkes med baksten - hver gang! Og som en ekstra bonus, får du også hennes beste oppskrifter med den nye, store baketrenden tangzhong. Elin er utdannet konditor og er dama bak en av Norges største bakeblogger, Krem.no. Hun er kjent fra diverse radio- og tv-opptredener, er skribent i Hjemmet og har vært fast bidragsyter for VG (Godt.no) i flere år.
Forlag Egmont Publishing
Utgivelsesår 2021
Format E-bok
ISBN13 9788242971043
EAN 9788242971043
Språk Bokmål
Sider 232
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketDenne metoden er japansk (hokkaido), men er mer kjent under tangzhong som er kinesisk. Grunnen er enkel baker/kokk tok med seg metoden til Kina.
Ovennevnte metode koker man melet til ca. 65 grader (man tar en del mel fra oppskriften + vann og koker dette under røring til det når temp 65 grader og settes tilside for å kjølne.
Jeg ble kjent med denne metoden da jeg var på jakt etter en spring roll oppskrift (Homemade egg roll wrappers).
Men denne metoden kalles Yudane - man skolder melet og deigen brukes etter 4 timer, eller neste dag i kjøleskapet.