I Valpeagentene 4: Snømonsteret skal valpene på klassetur til Mysteriefjellet. Når de ankommer, oppdager de at alle klassekameratene deres har blitt skremt bort av en snørobot. Snøroboten er delvis avskyelig snømann og delvis robot – og hundre prosent kjempeskummel. Det viser seg at roboten er en del av en større plan, og at Mysteriefjellet skjuler flere hemmeligheter.Spennende driv og fargerike illustrasjoner gjør dette til en super bok for alle som liker krimgåter, humor, spenning eller action.Valpeagentene er en del av Comix – en serie lettleste og gode tegneseriebøker delt inn etter nivå. Alle bøkene om Valpeagentene ligger på nivå tre, noe som vil si at de passer for alle som vil lese gode fortellinger med enkelt språk. Det meste av handlingen ligger i de flotte illustrasjonene, og setningene er korte og enkle.
Forlag Bonnier norsk forlag
Utgivelsesår 2025
Serie Valpeagentene (4)
Genre Spenning
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelsker følger dette verket.