Sist vi forlot Alex Rider i forrige lydbok, var han høyt oppe i verdensrommet; i denne lydboken lander vår helt ved kysten i Australia, og en nytt heseblesende eventyr står for døren. Denne gangen må Alex konfrontere den kriminelle underverdenen fra Sørøst-Asia - hvor de beryktede slangehodene dominerer. De driver hardkokt smugling av narkotika, våpen, og verst av alt: mennesker. Alex kommer også på sporet av ny informasjon om sine foreldre, og det blir ikke enklere da hans gamle erkefiende Scorpia vender tilbake. Alex Rider står denne gangen overfor sitt mørkeste og farligste oppdrag til nå, og han må ta i bruk all sin kløkt i håp om å overleve.
Utgivelsesår 2024
Format Lydfil
ISBN13 9788202810900
EAN 9788202810900
Serie Alex Rider (7)
Genre Agenter og spioner
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket74 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketDen som står imot er en idiot....... DET ER ALEX RIDER VI SNAKKER OM HER!