Cd-en inneholder 14 sanger for barn.
May Britt Haug (22) slipper endelig den spennende barneplaten .Smil og vær gal!.. Dette er en frisk, moderne og variert plate med flere sanger som sitter rett i øret. De 14 sangene er helt nye, og bl.a. skrevet av Trond Brænne.
PROFESJONELLE MUSIKERE
May Britt Haug, fra Skjetten, har fått med seg et sterkt lag på sitt debutalbum som er spilt inn i Pan Lydstudio. Paolo Vinaccia (miksing og perkusjon), Audun Erlien (bass) og Tron Syversen (produsent og arrangement) er noen sterke navn på plata. Platen selges gjennom musikkforretninger, bokhandlere og lekebutikker over hele landet. Det skal også nevnes at utgivelsen har fått økonomisk støtte fra Fond for utøvende kunstnere.
OVERSKUDD TIL BLINDEFORBUNDET
May Britt Haug ble sterkt svaksynt etter flere måneder i kuvøse. Nå vil hun hjelpe synshemmede barn, og overskuddet fra platesalget går til Norges Blindeforbunds barne- og ungdomsarbeid.
Forlag Musico
Utgivelsesår 2000