SMB 2000

fakta om små og mellomstore bedrifter i Norge

av (redaktør).

Fagbokforlaget 2000 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Små og mellomstore foretak blir beskrevet ved bruk av statistiske kilder. Boka er et resultat av prosjektet "SMB-dokumentasjon" som er gjennomført ved Handelshøyskolen BI. Formålet med prosjektet er å bringe fram systematisk dokumentasjon av omfanget og betydningen av små og mellomstore foretak i norsk næringsliv.

Omtale fra forlaget

Denne boka gir en systematisk dokumentasjon av SMB - små og mellomstore bedrifter - i Norge. Boka er et svar på den økende interessen for de små og mellomstore virksomhetene i næringslivet, og prøver å dekke et stort behov for dokumentasjon av en meget viktig del av næringslivet. Boka inngår i en serie som startet i 1997, og tidligere har "SMB 97" og "SMB 98" blitt utgitt. Foreliggende utgave gir en oppdatering av en del av tidligere statistikk om SMB, men bringer i tillegg mye nytt stoff om SMB som skal bidra til økt innsikt i denne delen av næringslivet. Små og mellomstore virksomheter er en meget heterogen gruppe, de representerer et stort mangfold som søkes beskrevet ved bruk av en rekke forskjellige statistiske kilder og gjennomføring av egne intervjuundersøkelser. Det er i denne utgaven lagt spesiell vekt på analyse av vekstprosesser og i hvilken grad små virksomheter vokser, samtidig som det gjennom en innledende oversiktsartikkel er søkt å sette små virsomheter inn i et systematisk perspektiv. Boka dekker følgende temaer: - Små foretak ved et tidsskifte? - Vekst i små foretak - analyse av fire eksempler - Oversikt over SMB - Økonomi i SMB - Nyetableringer og nedleggelser - Utvikling av foretakspopulasjoner - Vekst - Entreprenørskap og SMB - Ledelse, strategi og suksess i SMB - Innovasjonsaktivitet i SMB - Forskning om SMB Boka er utarbeidet ved Senter for Næringsutvikling og Entreprenørskap ved Handelshøyskolen BI. Sentret ledes av bokas redaktør, Olav R. Spilling, som er professor i næringsutvikling. Boka er utgitt med støtte fra Regionalpolitisk avdeling i Kommunal- og arbeidsdepartementet.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2000

Format Heftet

ISBN13 9788276746181

EAN 9788276746181

Omtalt sted Norge

Språk Bokmål

Sider 239

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket