Smaken av våre hjemland

over 80 oppskrifter fra 23 land

av (redaktør) og Kvinners språkkafé (utgiver).

Tordenskiold forl. 2016 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Smaken av våre hjemland er mer enn ei vanlig kokebok. Den er resultatet av et samarbeid mellom kvinner fra mer enn 20 land, som nå bor her i Norge. Noen har bodd her i mange år, andre er helt nye, men alleer knyttet sammen gjennom sin kjærlighet til mat.

Matretter fra vårt eget hjemsted er noe vi er stolte av, en tradisjon vi ønsker å ta med oss selv om vi flytter. Oppskriftene bringer vi med oss, enten nedtegnet i ei gammel kokebok, eller de sitter rett og slett i fingrene våre, nedarvet fra mor til datter.

Nå er noen slike oppskrifter samlet mellom disse to permene fra kvinner i mange land, et spennende sammensurium av retter fra Kina, Canada, Argentina, Bulgaria, Kongo, Syria og mange andre land. Alle oppskriftene er tilrettelagt slik at du kan lage dem hjemme på ditt eget kjøkken. Med god beskrivelse avfremgangsmåte, egen katalog over ingredienser, vakre bilder og innledning fra alle land, ligger det an til mange eksotiske og smakfulle måltider i de norske hjem. Bon appétit, håper det smaker... og takk for
maten!

Smakene er blitt brakt sammen på Kvinners språkkafé i Lademoen kirke, et sted der folk kan møte hverandre for å øve på norsk og snakke om mange ting - og mer enn en gang ble dette om mat hjemmefra. Mat er blitt språkkafeens yndlingstema! Oppskriftene og bildene er samlet inn av Tanja Plasil, antropolog, forfatter, frivillig og «food-lover».

Bokdetaljer

Forlag Tordenskiold forl.

Utgivelsesår 2016

Format Innbundet

ISBN13 9788293505013

EAN 9788293505013

Språk Bokmål

Sider 238

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Opplever at jeg har en viss grad av oversikt over europeisk mat, men her det mye spennende fra mange ukjente steder. Synes også det er veldig gøy at boken har sitt utspring i Trondheim.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket