Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder en innføring i sjokoladesmaking hvor du lærer å bruke syn, lukt, smak, følelse og hørsel; samt 40 oppskrifter på kaker, desserter og drikke med sjokolade. Boken har også en liste over sjokoladens former, ordlister og forslag til gode kombinasjoner av sjokolade og andre matvarer, råd om kjøp og oppbevaring av sjokolade med mer. Har oppskriftsregister og innholdsoversikt.
Omtale fra forlaget
Sjokolade er en praktbok formet som en sjokolade med bokbind i sølvfolie og et papirovertrekk som kan trekkes av og på, slik som melkesjokoladen før i tiden. Tittelen er preget i gullskrift. Praktutgaven har også sølvsnitt rundt hele bokblokka. Dette er en lærebok i sjokolade- smaking, behandling og bearbeidelse. 1. Smak - en sanseopplevelse. Det er ikke bare tunga som brukes til å smake sjokolade. Vi bruker alle fem sanser. Sjokoladesmak kombinert med andre ingredienser: Vin, sprit, kaffe, te, blomster, grønnsaker, sigarer, krydder, tørket frukt. 2. Oppskrifter. Boka inneholder et utvalg på 40 av de beste oppskriftene med sjokolade for enhver anledning. Her er oppskrifter på kaker, drikke og konfekt. 3. Praktiske tips. Hvordan utnytte sjokoladen optimalt for å få ut den beste smaken, kjøperåd, oppbevaringstips etc.
Forlag Fortellerforlaget
Utgivelsesår 2008
Format Innbundet
ISBN13 9788281030459
EAN 9788281030459
Språk Bokmål
Sider 159
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket